Archiv rubriky: Italská kuchyně

Italská kuchyně

Těstoviny v pistáciovou omáčkou
Hlavní jídla, Italská kuchyně, Rychlá večeře, Veganské recepty

Těstoviny s pistáciovou omáčkou (vegan)

S pouhými 5 ingrediencemi a 10 minutami se můžete mít dekadentní a chutné jídlo tagliatelle se smetanovou omáčkou z pistácie! Je to veganská variace tradičního sicilského jídla. Skvělé jako středně velké hlavní jídlo nebo rychlá večeře. Tisknout Veganské těstoviny s pistáciovou omáčkou Čas přípravy 2 mins Čas vaření 10 mins Celkový čas 12 mins   […]

cuketové špagety s řepnými koulemi
Fit recepty, Hlavní jídla, Italská kuchyně, Saláty, Veganské recepty

Cuketové špagety s řepnými koulemi (vegan)

Cuketové špagety jsou skvělým podkladem pro voňavé pesto a kuličky řepy jsou nejen zajímavě fialové a výživné, ale též plné chuti z opečených vlašských ořechů a bylin, které krásně splyvají s zemitou chutí řepy. Tisknout Zdravé cuketové špagety s řepnými koulemi Přísady Pro řepné koule 2 celé syrové řepy opláchnuté cca 300 g 50 g […]

Rýžovo-fazolové Ying-Yang
Deserty, Italská kuchyně, Sladké recepty, Veganské recepty

Sladká rýžovo-fazolová kaše Ying-Yang (vegan)

Veganský recept, vyrobený z rýže a fazolí připravený italským šéfkuchařem Mario Gagliardim: miska byla připravena během soutěže ‘The Vegetarian Chance‘. Tisknout Rýžovo-fazolové Ying-Yang Čas přípravy 10 mins Čas vaření 50 mins Celkový čas 1 hr   Přísady 90 g Černé rýže 100 g Fazolí 400 ml zeleninového vývaru 50 ml Tamari omáčky 30 g Bílého […]