Zakysaná smetana z kešu (vegan) (bez lepku) (raw)

Tato veganská zakysaná smetana potřebuje pouze 5 ingrediencí a připravíte ji za méně než 10 minut. Je to perfektní doplněk pro všechny vaše pokrmy kde byste normálně používali mléčnou kysanou smetanu.

Veganská zakysaná smetana
Přísady
  • 1 šálek kešu natural namočených přes noc
  • 2 lžíce čerstvé citronové šťávy
  • 1/4 lžičky mořské soli
  • 1 lžička droždí
  • 1/2 šálku vody
Postup přípravy
  1. Dejte všechny ingredience do mixéru

  2. Mixujte an vysoké otáčky po dobu 5-7 minut, seškrabte strany podle potřeby, až do velmi hladké a krémové konzistence

  3. Přesuňte do vzduchotěsné nádoby.

Poznámky

Tuto veganskou zakysaná smetana můžete mít v ledničce po dobu 1-2 týdnů.

veganská zakysaná smetana

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *